Over ons

Wij zijn de zussen Carina en Bianca

Zuzz en zo is 12 jaar geleden ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Ons ‘startkapitaal’ bijeen geschraapt met de verkoop van kleding van onze eigen kids op kleding beurzen enz. Daarmee onze eerste partij gekocht en zo is Zuzz en zo ontstaan.

Eerst vanaf een zolderkamer uit dozen, daarna de schuur ingepikt en ons eerste mini winkeltje was een feit. Na jaren zo gehobbyd te hebben werd het tijd om de over voorraad van de hand te doen in een tijdelijk gehuurde 'echte' winkel. Dat beviel ons zo goed dat tijdelijk 2 jaar werd. Na 2 jaar moest onze winkel plaats maken voor woningen en moesten we op zoek naar een nieuw onderkomen.

Dit is goed gelukt al mogen we het zelf zeggen. We zitten nu al bijna 4 jaar in deze mooie winkel aan de Rijkesluisstraat 29 in Oirschot

Ons concept is een beetje anders dan anders... lifestyle/concept store. Vorig jaar besloten we te stoppen met de verkoop van kinderkleding en dat is een goede stap geweest. Nu kunnen we snel schakelen in ons assortiment, dit is wat we een leuke uitdaging vinden.

Ons doel is klanten tevreden weg zien gaan en zich verheugen op een volgend bezoek.

We ontmoeten jullie graag jullie graag in onze winkel of via de webshop!

Groet Carina en Bianca

 

© 2014 - 2024 Zuzz en zo lifestyle | sitemap | rss